Υγεία

Πάνος Ιωαννίδης: Δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι άλλο τηλεοπτικό παράλληλα με το MasterChef

Πάνος Ιωαννίδης: Δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι άλλο τηλεοπτικό παράλληλα με το MasterChef

“Όταν με το καλό τελειώσει αυτό, θα το δούμε” δήλωσε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Με αφορμή την ολοκλήρωση των γυρισμάτων για τον μεγάλο τελικό του MasterChef, ο Πάνος Ιωαννίδης παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα σχολιάζοντας τόσο αυτή την τηλεοπτική χρονιά όσο και το τηλεοπτικό του μέλλον!

«Είναι πολύ ωραία η αίσθηση, είχαμε μία πολύ όμορφη χρονιά και το μαγειρικό επίπεδο ήταν αρκετά ψηλά. Περάσαμε όμορφα. Στον τελικό φτάνουν πάντα δύο άτομα… μέχρι εκεί.

Τα υπόλοιπα στις οθόνες. Σίγουρα ήταν ένας πολύ πιο απαιτητικός τελικός φέτος και τα χρηματικά έπαθλα που δώσαμε είναι μεγαλύτερα από κάθε άλλη χρονιά» εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά ο γνωστός σεφ

«Δεν νομίζω ότι ο κύριος Κουτσόπουλος έχει υπογράψει για 4 χρόνια στο Star. Δεν μας έχει πει κάτι, οπότε μήπως είναι κάτι άλλο;

Ας τελειώσει με το καλό αυτή η χρονιά και θα το δούμε για του χρόνου, αν και προς τα εκεί πηγαίνει το πράγμα».

«8 σεζόν στο MasterChef, για να συνεχίζουμε σημαίνει ότι κάτι κάνουμε καλά και ότι περνάμε όμορφα. Εγώ δεν θα μπορούσα αυτή τη στιγμή να κάνω κάτι άλλο τηλεοπτικό παράλληλα.

Όταν με το καλό τελειώσει αυτό, θα το δούμε. Τώρα δεν έχω κάτι κατά νου. Θέλω κι εγώ να περνάω περισσότερο χρόνο με τον γιο μου» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Πάνος Ιωαννίδης στις νέες τηλεοπτικές του δηλώσεις στο μαγκαζίνο του Alpha.

To άρθρο Πάνος Ιωαννίδης: Δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι άλλο τηλεοπτικό παράλληλα με το MasterChef δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button