Θεσσαλία

«Χάλκινη» η Τζέλη στο Πανευρωπαϊκό (ΦΩΤΟ)

Το χάλκινο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ταεκβοντό στο Βελιγράδι κατέκτησε η Φανή Τζέλη

Με το Χάλκινο Μετάλλιο στην Ολυμπιακή κατηγορία 57 κιλών επέστρεψε η Τρικαλινη Ολυμπιονίκης και αθλήτρια του ΣΟΑΤ Φανή Τζέλη από το Πανευρωπαϊκο Πρωτάθλημα που έλαβε χώρα στην Σερβία στις 9-12 Μαΐου. Ως Μέλος της Εθνικής Ομάδας Γυναικών αγωνίστηκε και για μια ακόμη φορά τίμησε και με το παραπάνω το Εθνοσημο. 

Συγκεκριμένα:

«Η Τζέλη επικράτησε 2-1 της Μάριτς από την Σερβία, 2-1 της Ρωσίδας Βίκτο (αγωνιζόταν με την ΑΙΝ) και 2-0 της πρωην Παγκόσμιας πρωταθλητριας Ασεμανί από το Βέλγιο. Στα ημιτελικά έβαλε… δύσκολα στην Βρετανίδα δύο φορές “χρυσή” Ολυμπιονίκη, Τζέιντ Τζόουνς, όμως έμεινε για λεπτομέρειες -όπως άλλωστε μαρτυρά και το σκορ των δύο περιόδων (5-6, 15-15)- εκτός διεκδίκησης του χρυσού μεταλλίου».

Την αγώνες της Φάνης κοουτσαρισε ο Ομοσπονδιακός προπονητής Μάκης Πεχλιβανης.

Φυσικά στην Σερβία διπλα της παραβρέθηκε για να ενισχύσει την προσπάθειά της ο δάσκαλος και προπονητής της στον ΣΟΑΤ Νίκος Παϊταρίδης. 

Δηλώσεις Νίκου Παϊταρίδη:

«Παρά πολύ ευχαριστημένος για το Πανευρωπαϊκο Μετάλλιο και για την εκπληκτική της απόδοση.Θεωρω ότι αξίζαμε να είμασταν στον Τελικό, όμως ενώ προηγούμασταν στο σκορ απέναντι στην δις Χρυσή Ολυμπιονίκη λίγο ότι χάσαμε την συγκέντρωση μας λιγο συνήθως τα πολύ μεγάλα ονόματα ευνοούνται μας στέρησαν την χαρά να ακούσουμε τον Εθνικό μας Υμνο. Όμως είναι μια τεράστια διεθνή  διάκριση σε επίπεδο Ανδρων-Γυναικών και μάλιστα τα Πανευρωπαϊκά που διεξάγονται λίγο πριν την Ολυμπιάδα έχουν ιδιαίτερα υψηλό δείκτη δυσκολίας.

Για ακόμη φορά η Φανή απέδειξε ότι είναι η Κορυφαία Αθλήτρια της χώρας μας και από τις Κορυφαίες Παγκοσμίως. Αυτην η επιτυχία θα είναι η αρχή ενός μακροχρόνιου Ολυμπιακού κυκλου προετοιμασιας για το Λος Άντζελες. Είμαστε χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι που εκπροσωπησαμε τον Τρικαλινό Αθλητισμό και τον τιμήσαμε με ένα Πανευρωπαϊκο Μετάλλιο Ολυμπιακού αθλήματος. Να ευχαριστήσουμε θερμά όσους μας συμπαραστεκονται στον δύσκολο αγώνα μας και ιδιαίτερα τους χορηγούς μας “ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΚΛΙΑΦΑ” και “STOIXIMAN” γιατί με την βοήθειά τους γίνεται το έργο μας πιο ευκολο».

The post «Χάλκινη» η Τζέλη στο Πανευρωπαϊκό (ΦΩΤΟ) appeared first on TrikalaNews.

Related Articles

Back to top button