Κόσμος

Η βασίλισσα Καμίλα ταΐζει γαϊδουράκια σε φιλανθρωπική εκδήλωση στο Μπάκιγχαμ

Η βασίλισσα Καμίλα ταΐζει γαϊδουράκια σε φιλανθρωπική εκδήλωση στο Μπάκιγχαμ

Μία δεξίωση για μια φιλανθρωπική οργάνωση για την ευημερία των ιπποειδών στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ, διοργάνωσε η βασίλισσα Καμίλα, η οποία τάισε άλογα και γαϊδούρια.

Η βασίλισσα Καμίλα συνάντησε τον Alfie τον γάιδαρο και τη LaLa, ένα πόνυ των Shetland , μαζί με διάσημους υποστηρικτές της οργάνωσης, καθώς γιόρταζε την 90η επέτειο του Brooke την Πέμπτη (09.05.2024).

Τον ρόλο της προέδρου της διεθνούς φιλανθρωπικής οργάνωσης που εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο, έχει η σύζυγος του βασιλιά Καρόλου, η οποία προστατεύει και βελτιώνει τη ζωή αλόγων, γαϊδάρων και μουλαριών, από το 2006.

Ιδρύθηκε το 1934 αρχικά για να υποστηρίξει εγκαταλελειμμένα άλογα από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, η Brooke έχει βοηθήσει άμεσα 1,4 εκατομμύρια ζώα εργασίας και τώρα εργάζεται σε τρεις ηπείρους και 15 χώρες.

Η σύζυγος του μονάρχη είδε το έργο της οργάνωσης από πρώτο χέρι όταν επισκέφτηκε ένα Donkey Care Club κατά τη διάρκεια μιας κρατικής επίσκεψης στην Κένυα πέρυσι.

«Είσαι άπληστος, Άλφι;», ρώτησε το γαϊδουράκι γελώντας η βασίλισσα.

Στη συνέχεια, η βασίλισσα χάιδεψε τη LaLa στη μύτη και την πλάτη καθώς πρόσφερε περισσότερο καρότο για φαγητό, και σημείωσε πώς και τα δύο ζώα ήταν «στο μέγεθός μου» πριν συναντηθούν και ταΐσουν τα άλογα.

To άρθρο Η βασίλισσα Καμίλα ταΐζει γαϊδουράκια σε φιλανθρωπική εκδήλωση στο Μπάκιγχαμ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button