Life Style

Πενέλοπε Κρουζ: Το glam πάρτι με την αφρόκρεμα του Χόλιγουντ για τα 50ά γενέθλιά της

Πενέλοπε Κρουζ: Το glam πάρτι με την αφρόκρεμα του Χόλιγουντ για τα 50ά γενέθλιά της

Το πάρτι της Πενέλοπε Κρουζ για τα γενέθλιά της, τον εορτασμό μισού αιώνα ζωής, είναι η φαντασίωση όλων καθώς οι καλεσμένοι της ήταν το μισό… Χόλιγουντ!

Η Πενέλοπε Κρουζ σίγουρα ξέρει πώς να γιορτάζει τα γενέθλια των 50 της χρόνων με στιλ. Η οσκαρική ηθοποιός την Κυριακή 28 Απριλίου έσβησε τούρτα παρέα με την αφρόκρεμα της show biz- συγκρατείστε ονόματα:  Φυσικά στο πλευρό της είχε τον σύζυγό της και επίσης οσκαρικό Χαβιέ Μπαρδέμ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Ματ Ντέιμον, Άνταμ Ντράιβερ, Πέδρο Αλμοδοβάρ, η Μάγκι Τζίλενχαλ, Ρίκι Μάρτιν, Ιρίνα Σάικ, Σάλμα Χάγιεκ…

Οι κορυφαίοι φίλοι της φυσικά ανάρτησαν στα social media στιγμές από το πάρτι που φιλοξενήθηκε σε κάποιο γκλάμορους rooftop στην πόλη που δε κοιμάται ποτέ, τη Νέα Υόρκη.

Ο ιταλός σχεδιαστής μόδας Riccardo Tisci, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του στιγμιότυπα από τη γιορτή, με τους παρευρισκόμενους να τραγουδούν στην εορτάζουσα το Happy Birthday, τη στιγμή που ο Javier Bardem την αγκάλιαζε τρυφερά.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Penélope Cruz (@penelopecruzoficial)

Η Penélope έλαμπε φορώντας ένα μαύρο δαντελένιο crop top, το οποίο το συνδύασε με ένα casual τζιν. «Ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σας», έγραψε στο Instagram συνοδεύοντας τη λεζάντα με καρέ από τα λαμπερά γενέθλια.  

To άρθρο Πενέλοπε Κρουζ: Το glam πάρτι με την αφρόκρεμα του Χόλιγουντ για τα 50ά γενέθλιά της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button