Υγεία

Survivor 2024: Η Σταυρούλα Χρυσαειδή πρώτη υποψήφια, σήμερα βγαίνει ο δεύτερος

Survivor 2024: Η Σταυρούλα Χρυσαειδή πρώτη υποψήφια, σήμερα βγαίνει ο δεύτερος

Ο τραυματισμός της Αναστασίας Τσέρου και η ανακοίνωση από τον Γιώργο Λιανό πως η Survivor δεν είναι σε θέση να συνεχίσει αναστάτωσε τις δύο ομάδες.

Η ήττα των Μπλε στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας οδήγησε και στην πρώτη υποψηφιότητα για τη μονομαχία παραμονής στο Survivor με τη Σταυρούλα Χρυσαιεδή να ζητάει από τους συμπαίκτες της να την ψηφίσουν.

Η ανακοίνωση από τον Γιώργο Λιανό του ονόματος της πρώτης υποψήφιας εξέπληξε ακόμη και τον ίδιο τον παρουσιαστή.

«Σταυρούλα, να σου πω ότι δεν με ξάφνιασε αυτό το αποτέλεσμα, θα σου πω ψέματα. Μία από τις πιο δυνατές παίκτριες στη μπλε ομάδα βγαίνει υποψήφια. Πώς έγινε αυτό;», είπε ο Γιώργος Λιανός.

 

Η απάντηση που πήρε από την παίκτρια ήταν: «Αυτό έγινε γιατί ζήτησα εγώ από τα παιδιά να με ψηφίσουν. Ο λόγος είναι ότι την προηγούμενη εβδομάδα δεν έπαιξα καθόλου, αυτή την εβδομάδα δεν έχω προσφέρει βοήθεια στην ομάδα και δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα μπει κάποιο άλλο παιδί στη θέση μου αυτή τη στιγμή».

Και στη συνέχεια δεν έκρυψε ότι «η ψυχολογία μου δεν είναι πάρα πολύ καλά, ειδικά με το πόδι μου, οπότε λίγο αμφιταλαντεύομαι σε πολλά πράγματα το τελευταίο διάστημα. Οπότε, και γι’ αυτό το λόγο το ζήτησα από τα παιδιά. Αποφάσισα από αύριο να ξαναμπώ στους αγώνες, παρόλο που πονάω αρκετά, αλλά θέλω πολύ να το προσπαθήσω, γιατί δεν μπορώ να κάθομαι άλλο στον πάγκο».

 

Οι Κόκκινοι, εκτός από την ασυλία, κέρδισαν και το πασχαλινό τραπέζι, με την Κατερίνα Δαλάκα να σέρνει το χορό και την Ασημίνα Χατζηανδρέου να απουσιάζει γιατί ήταν στην κλινική.

 

 

Η παίκτρια των Κόκκινων βρέθηκε στο στόχαστρο της Μπλε ομάδας στο Συμβούλιο, με τους αντιπάλους της να την κατηγορούν ότι παίζει όποτε θέλει, επικαλούμενη προβλήματα υγείας…

 

 

Απόψε (06.05.2024, 21:00) οι δύο ομάδες αναμετρούνται στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας.

Ποιος θα πάρει τη νίκη και ποια θα είναι η δεύτερη υποψηφιότητα;

Survivor: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

To άρθρο Survivor 2024: Η Σταυρούλα Χρυσαειδή πρώτη υποψήφια, σήμερα βγαίνει ο δεύτερος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button