Σπόρ

Άρης – ΠΑΟΚ: Κλειστά «χαρτιά» από Ραζβάν Λουτσέσκου και συγκέντρωση στο ξενοδοχείο

Άρης – ΠΑΟΚ: Κλειστά «χαρτιά» από Ραζβάν Λουτσέσκου και συγκέντρωση στο ξενοδοχείο

O Ραζβάν Λουτσέσκου δεν ανακοίνωσε αποστολή για τον ΠΑΟΚ. Στο ξενοδοχείο ο “δικέφαλος του Βορρά”, ένα 24ωρο πριν το ντέρμπι στην έδρα του Άρη που… δίνει τίτλο.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι κόντρα στον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης” (19/5, 20:00, Newsit.gr), στο πλαίσιο της 10ης – και τελευταίας – αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League, το οποίο και θα κρίνει το πού θα καταλήξει ο φετινός τίτλος.

Οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και είναι όλοι διαθέσιμοι για την επικείμενη μάχη, με εξαίρεση τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, ο οποίος είναι τιμωρημένος έχοντας συμπληρώσει τρεις κίτρινες κάρτες.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν ανακοίνωσε αποστολή και οι Θεσσαλονικείς αναχώρησαν για το ξενοδοχείο “Makedonia Palace”, όπου και θα διανυκτερεύσουν, πριν το καθοριστικό παιχνίδι.

Υπενθυμίζεται πως σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ (77 βαθμοί) κερδίσει τον Άρη – για πρώτη φορά φέτος – τότε θα είναι σίγουρα πρώτος, ανεξάρτητα του τι θα κάνει την ίδια ώρα η ΑΕΚ (75 βαθμοί) που υποδέχεται τη Λαμία στην OPAP Arena.

Σε περίπτωση, όμως, που η Ένωση κερδίσει κι οι “ασπρόμαυροι” δε φύγουν με το “τρίποντο” από το “Βικελίδης”, τότε η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θα πανηγυρίσει το δεύτερο συνεχόμενο τίτλο, καθώς υπερτερεί του ΠΑΟΚ στην ισοβαθμία.

To άρθρο Άρης – ΠΑΟΚ: Κλειστά «χαρτιά» από Ραζβάν Λουτσέσκου και συγκέντρωση στο ξενοδοχείο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button