Υγεία

Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ: Triple-double ο πρώην NBAer στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός και δάκρυα μετά την ήττα

Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ: Triple-double ο πρώην NBAer στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός και δάκρυα μετά την ήττα

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ έκανε “μεγάλο” ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά ο ΠΑΟΚ “λύγισε” τελικά μέσα στην έδρα του, χάνοντας στην παράταση (96-99). Δάκρυσε μετά τη λήξη ο Αμερικανός.

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ προσέφερε ένα super θέαμα στους φίλους του μπάσκετ, αλλά ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε εντός έδρας από τον Παναθηναϊκό στην παράταση (96-99) και δεν μπόρεσε να φτάσει στα ημιτελικά της Basket League.

Ο 23χρονος γκαρντ του ΠΑΟΚ με 23 πόντους (9/21 εντός πεδιάς), 14 ριμπάουντ, 10 ασίστ, 3 κλεψίματα, 5 λάθη και 1 κλέψιμο, μετρώντας 32 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης, την ώρα όπου αγωνίστηκε και στα 45 λεπτά του αγώνα!

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ δέχθηκε κρίσιμη τάπα από τον Λεσόρ σε “νεκρό” χρόνο κι έτσι το ματς πήγε στην παράταση, ενώ αστόχησε και στην τελευταία επίθεση και δεν μπόρεσε να στείλει το ματς σε νέο έξτρα χρόνο.

Ο ΠΑΟΚ τελικά ηττήθηκε, με τον Αμερικανό να είναι συγκινημένος και να προσπαθεί να σκουπίσει τα δάκρυά του με τη φανέλα που φορούσε.

Αν και είναι άγνωστο, το εάν θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ τη νέα σεζόν, ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ έχει δηλώσει πως… δέθηκε με την ομάδα, κάτι που φάνηκε και από αυτό το στιγμιότυπο.

To άρθρο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ: Triple-double ο πρώην NBAer στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός και δάκρυα μετά την ήττα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button