Θεσσαλία

Τρικαλινή συμμετοχή στο Πανευρωπαϊκό στη Σερβία – Στο πλευρό της Τζέλη ο Παϊταρίδης (ΦΩΤΟ)

Θα εκπροσωπήσει τα Τρίκαλα σε κορυφαία αθλητική διοργάνωση σε Ολυμπιακό Αγώνισμα

Στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών ως Μέλος της Εθνικής Ομάδας Ταεκβοντό θα αγωνιστεί η Ολυμπιονίκης και αθλήτρια του ΣΟΑΤ Φανή Τζέλη που θα λάβει χώρα στο Βελιγράδι της Σερβίας στις 9-12 Μαΐου.

Την Εθνική Ομάδα απαρτίζουν οι αθλητές και αθλήτριες που πρώτευσαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2024. 

Η Φανή Τζέλη βρίσκεται ήδη στο Βελιγράδι με την αποστολή της Εθνικής, ενώ την Πέμπτη θα παρευρεθεί και ο προπονητής της στον ΣΟΑΤ Νίκος Παϊταρίδης για να ενισχύσει την προσπάθειά της.

Η Φανή αγωνίζεται την τελευταία μέρα του Πανευρωπαϊκού την Κυριακή 12 Μαΐου. Να σημειωθεί ότι το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα όλων των Ολυμπιακών Αθλημάτων κατά τεκμήριο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες έχουν τον μεγαλύτερο δείκτη δυσκολίας, όμως η Φανή Τζέλη έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 

Για μια ακόμη φορά η Φανή Τζέλη και ο ΣΟΑΤ εκπροσωπούν τον Τρικαλινό Αθλητισμό σε κορυφαία αθλητική διοργάνωση σε Ολυμπιακό Αγώνισμα.

Το Δ.Σ του ΣΟΑΤ, οι προπονητές και συναθλητές της, εύχονται ολόψυχα στην Φανή Τζέλη μα και σε όλους τους αθλητές της Εθνικής Ομάδας Ταεκβοντό καλή επιτυχία!!!

The post Τρικαλινή συμμετοχή στο Πανευρωπαϊκό στη Σερβία – Στο πλευρό της Τζέλη ο Παϊταρίδης (ΦΩΤΟ) appeared first on TrikalaNews.

Related Articles

Back to top button