Ελλάδα

«Μία Μπάλα Για Κάθε Παιδί»: Μία πράξη αγάπης από το Giant Heart της Novibet και τον Κώστα Τσιμίκα

«Μία Μπάλα Για Κάθε Παιδί»: Μία πράξη αγάπης από το Giant Heart της Novibet και τον Κώστα Τσιμίκα

Ακόμα και η πιο μικρή πράξη αγάπης που κάνουμε για τους συνανθρώπους μας μπορεί να κάνει τη διαφορά, δίνοντας τους την έμπνευση που χρειάζονται για να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.

Αυτό είναι το μήνυμα που δίνει η δράση «Μία Μπάλα Για Κάθε Παιδί», η νέα ενέργεια που υλοποιείται μέσα από το πρόγραμμα Κοινωνικής Προσφοράς Giant Heart της Novibet σε συνεργασία με τον Πρεσβευτή του Προγράμματος, ποδοσφαιριστή, Κώστα Τσιμίκα.

Μέσα από τη δράση «Μία Μπάλα Για Κάθε Παιδί» το Giant Heart και ο Κώστας Τσιμίκας θα δωρίσουν συλλεκτικές, υπογεγραμμένες ποδοσφαιρικές μπάλες από το brand «ΚΤ21» του διεθνούς ποδοσφαιριστή, σε ακαδημίες ποδοσφαίρου και οργανισμούς που στηρίζουν οικογένειες και παιδιά σε όλα την Ελλάδα.

Μέσω αυτής της συμβολικής πράξης αγάπης, το Giant Heart και ο Κώστας Τσιμίκας θα βοηθήσουν πολλά παιδιά να αποκτήσουν την πρώτη τους ποδοσφαιρική μπάλα επαγγελματικών προδιαγραφών, καταφέρνοντας όχι μόνο να ενισχύσουν την αγάπη τους για το ποδόσφαιρο και το ομαδικό παιχνίδι, αλλά και να τα εμπνεύσουν στα πρώτα τους βήματα να κυνηγήσουν το όνειρό τους και να γίνουν οι πρωταθλητές και οι πρωταθλήτριες του αύριο!

Η δράση «Μία Μπάλα Για Κάθε Παιδί» ξεκίνησε φέτος το Πάσχα μέσα από δύο επισκέψεις, κατά τις οποίες μοιράστηκαν οι πρώτες ποδοσφαιρικές μπάλες «ΚΤ21» στα παιδιά του «Χατζηπατέρειου» Κέντρου Αποκατάστασης & Στήριξης Παιδιού (Κ.Α.Σ.Π.) και τους μικρούς αθλητές Κ-7 και Κ-9 της ποδοσφαιρικής ακαδημίας «Άμιλλα Περιστερίου».

Με αφορμή τη δράση  «Μία Μπάλα Για Κάθε Παιδί», ο Ιωάννης Κορκός, Senior CSR & Communications Officer της Novibet δήλωσε: «Στόχος μας με αυτή την πρωτοβουλία, είναι να καταφέρουμε να κάνουμε τα παιδιά να αγαπήσουν τον αθλητισμό, την κίνηση και το παιχνίδι και να τα ενθαρρύνουμε να ασχοληθούν περισσότερο με το άθλημα που τους αρέσει. Ακόμα περισσότερο όμως, τους παρέχουμε μία πρώτη έμπνευση να αναπτύξουν το ταλέντο τους, όπως ακριβώς προσπάθησε και κατάφερε να κάνει ο Κώστας Τσιμίκας, ο Πρεσβευτής του προγράμματος Giant Heart, που αγωνίζεται σε μία από τις κορυφαίες ποδοσφαιρικές ομάδες στον κόσμο».

Κατά το προσεχές διάστημα η δράση θα συνεχιστεί με αντίστοιχες επισκέψεις σε περισσότερες ακαδημίες ποδοσφαίρου και άλλους κοινωφελείς οργανισμούς, έτσι ώστε ακόμα πιο πολλά παιδιά να αποκτήσουν την πρώτη τους επαγγελματική ποδοσφαιρική μπάλα.

To άρθρο «Μία Μπάλα Για Κάθε Παιδί»: Μία πράξη αγάπης από το Giant Heart της Novibet και τον Κώστα Τσιμίκα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button