Υγεία

Survivor 2024: Τρίτος υποψήφιος ο Σταμάτης Ταλαδιανός, beef Γκιουλέκα – Φάνη

Survivor 2024: Τρίτος υποψήφιος ο Σταμάτης Ταλαδιανός, beef Γκιουλέκα – Φάνη

Οι Μπλε έχασαν ακόμη έναν αγώνα ασυλίας, τον τρίτο, και μετά τη Σταυρούλα Χρυσαειδή, ψήφισαν τον Σταμάτη Ταλαδιανό ως υποψήφιο για τη μονομαχία που θα κρίνει την παραμονή στο Survivor.

Οι Μπλε, μετά τον τραυματισμό και την αποχώρηση της Αναστασίας Τσέρου, έχουν μείνει μόλις τέσσερις: Φάνης Μπολέτσης, Ντάνιελ Νούρκα, Σταμάτης Ταλαδιανός και Σταυρούλα Χρυσαειδή. Οι… μισοί είναι ήδη υποψήφιοι και αν χάσουν και την τέταρτη ασυλία της εβδομάδας στο Survivor, τα πράγματα θα γίνουν πολύ δύσκολα.

Η κακή μέρα των Μπλε φάνηκε από την αρχή του αγώνα όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 6-2. Τότε, αποφάσισαν οι Φάνης Μπολέτσης να πάρει τον Γιώργο Γκιουλέκα, ο οποίος τις τελευταίες μέρες είχε ένα πρόβλημα τραυματισμού, αλλά στον σημερινό (07.05.2024) αγώνα έπαιζε κανονικά.

Η επιλογή αυτή, στο 7-2, των Μπλε εξόργισε για κάποιο λόγο τον παίκτη των Κόκκινων, που θεώρησε ότι ο Φάνης Μπολέτσης κάνει «φάουλ» που τον επιλέγει να παίξουν μαζί. Προκλήθηκε ένταση τόσο στους πάγκους, με την Κατερίνα Δαλάκα να παρεμβαίνει για να σταματήσει η συζήτηση αλλά και όταν οι δυο παίκτες πήγαν στην αφετηρία για να ξεκινήσει το run.

  

Η Κατερίνα Δαλάκα, ύστερα από ήττα της από τη Σταυρούλα Χρυσαειδή και με τους Μπλε να έχουν μειώσει σε 7-5, τα έβαλε με τον Γκιουλέκα, λέγοντάς του πως προκάλεσε ζήτημα ενώ η ομάδα τους είχε το μομέντουμ του αγώνα.

  

Η ένταση δεν… έφυγε από τον πάγκο των Κόκκινων, με την Δαλάκα να συνεχίζει να… γκρινιάζει και όλους να της βάζουν τις φωνές για να μην ανακυκλώνει το θέμα.

  

Τελικά, χάρη στην τρίτη νίκη της Δώρας, οι Κόκκινοι πήραν τον αγώνα και την ασυλία με σκορ 10-7. Η Σταυρούλα Χρυσαειδή, που έχασε τον τελευταίο πόντο, είπε ότι η αντίπαλός της είχε τύχη γιατί εκείνη ήταν καλύτερη, κάτι που προκάλεσε αντδράσεις από τους Κόκκινους.

  

  

«Έχασες δυο ματς και διάλεξες εμένα» συνέχισε τη… γκρίνια για το ματσάρισμα του Φάνη ο Γκιουλέκας, ενώ στο προσωπικό του cue μετά τον αγώνα, τόνισε ότι ο Μπολέτσης μπορούσε να διαλέξει υποδεέστερο παίκτη για αντίπαλο και δεν έκρυψε ότι… έπεσε από τα σύννεφα.

  

  

Σύμφωνα με τον παίκτη των Κόκκινων, ο Φάνης Μπολέτσης καυχιέται ότι θα μπορούσε να κινήσει τον Άρη Σοϊλέδη και τον Σάκη Κατσούλη αλλά διάλεξε τον ίδιο που είναι τραυματίας. Από την πλευρά του, πάντως, ο παίκτης των Μπλε επέμεινε ότι δεν βλέπει που έκανε λάθος.

  

  

Η συζήτηση συνεχίστηκε και στο συμβούλιο του νησιού, όταν ο Γιώργος Γκιουλέκας κατηγόρησε τον Φάνη Μπολέτση ότι δεν σεβάστηκε τον τραυματισμό του, για να πάρει την απάντηση πως σε άλλο ματς και εκείνος είχε κάνει κάτι αντίστοιχο, επιλέγοντας την Αναστασία Τσέρου μόλις είχε επιστρέψει από το νοσοκομείο.

«Αν δεν ήθελε να παίξει, γιατί δεν πήρε πέναλτι» διερωτήθηκε ο Σταμάτης Ταλαδιανός, σημειώνοντας ότι θεωρεί ότι η αντίδραση ήρθε γιατί ο Γκιουλέκας κατά βάθος θέλει να κάνει μια διαφορετική συζήτηση με τον Φάνη.

  

Και αφού η συζήτηση για το ματσάρισμα δεν κατέληξε πουθενά, οι Μπλε κλήθηκαν να ψηφίσουν τον δεύτερο υποψήφιό τους. Και αυτός ήταν ο Σταμάτης Ταλαδιανός.

  

  

«Το περίμενα αρχικά ότι θα ψηφιστώ. Έχουμε μείνει 4 άτομα, εκ των οποίων οι 3 ήμασταν διαθέσιμοι για να ψηφιστούμε. Είμαι εντάξει και έχω έρθει σε ένα παιχνίδι, το οποίο είναι αγωνιστικό.

Σιγά σιγά το Survivor τελειώνει και φτάνουμε στον τελικό προορισμό. Ανά πάσα ώρα και στιγμή και κάθε εβδομάδα μπορεί να βρίσκομαι εγώ υποψήφιος, οπότε είμαι πανέτοιμος για αυτήν τη μονομαχία και τη σκεφτόμουν.

Θα δώσω 100% του εαυτού μου και θα προσπαθήσω να παραμείνω» είπε ο Σταμάτης Ταλαδιανός μετά την ψήφισή του.

  

Survivor: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

To άρθρο Survivor 2024: Τρίτος υποψήφιος ο Σταμάτης Ταλαδιανός, beef Γκιουλέκα – Φάνη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button